Loading

Ai mikä Niin Sun?

Olemme Niin Sun kioski kun haluat näyttää hyvältä tai ostaa lahjoja tyypeille jotka arvostavat kiinnostavaa suunnittelua!
Meillä on myynnissä vain kotimaisia brändejä, jotka olemme omin käsin valikoineet.
Tilaamalla meiltä ostat suoraan yrittäjältä, tuet kotimaista osaamista ja samalla löydät Niin Sun tyylit! #niinsuntyylitNO MIKÄ ON TEIDÄN POINTTI?

Arvomaailmamme keskiössä on kotimaisuus,laadukkuus ja ympäristön kunnioittaminen: jokainen Niin Sun kioskiin valitsemamme brändi sitoutuu näihin arvoihin kanssamme.

Niin Sun on helppo kohtaamispaikka shoppailijoille ja suunnittelijoille. Netin älämölömaailmassa on aina vaan vaikeampi erottua – halusimme tehdä paikan josta löydät yhdessä paketissa kiinnostavia suomalaisia tekijöitä.

Haluamme olla monipuolinen, mielenkiintoinen ja jatkuvasti uusiutuva.

Meille voi aina huikata jos sun suosikkibrändiä ei sivuiltamme löydy, me tutkimme mielellämme jokaisen keissin ja tutustumme uusiin kykyihin!

KUKA ON TÄMÄN TAKANA?

Niin Sun kioskin taustalla ovat brändit itse ja kioski on suunniteltu brändien ja kuluttajien tarpeisiin.

Viime aikaiset haasteet ja muutoksen maailmassa pistivät meidät miettimään uudelleen koko maailmaa ja me kaipasimme yhteistyötä sekä yhteisöllisyyttä yrittäjä kollegoidemme kesken, siksi perustimme Niin Sun kioskin.

Haluamme luoda yhteistyötä brändien välille sekä asiakkaille haluamme tarjota helpon sivuston josta löytyy mielenkiintoisia uusia nimiä.

Uskomme yhteistyön voimaan: yhdessä olemme enemmän.

 

SOPISIKO BRÄNDISI NIIN SUN KIOSKIIN?

Ilmianna itsesi meille ja täytä myyjien hakemus täältä: Myyjäksi Niin Sun design kioskiin!

 

Me haluamme tehdä kaupankäynnistä helpompaa kaikille! Meiltä löytyy suorat integraatiot seuraaviin järjestelmiin:

 Connect to niin sun.fi

Voit liittyä Niin Sun myyjäksi ja synkronoida brändisi tuotteet suoraan yllämainituista järjestelmistä ilman sähläilyä monien eri varastosaldojen kanssa! Tuemme myös tuote feedejä.

Eikö brändilläsi ole vielä verkkokauppaa?

Voit myös luoda ensimmäisen verkkokauppasi suoraan Niin Sun alustaan. Tarjoamme asiakkaille monipuoliset maksupalvelut ja brändeille kustomoitavat omat sivut joilla asiakkaan on helppo asioida!

Lue lisää täältä! <

Search our site

Shopping Cart

Your cart is currently empty.